Lei av unødvendig strømbruk?

Lysstyringssystem for idrettsanlegg

Er du lei av å få klager fra brukere som kommer til idrettsanlegg uten lys, fra naboer som klager over flomlys på kveldstid, av å få unødvendige høye strømkostnader, eller rett og slett ønsker bedre kontroll over lys-systemet på idrettsanlegget? LuxSave har nå utviklet et system som både er pålitelig og enkelt, som gjør det lettere å bestemme når lysene skal tennes og slukkes. Alt dette kan styres fra din Hoopit-kalender!

Hva er LuxSave lysstyring?

LuxSave lysstyring er et system stående av en styringsenhet som enkelt kan monteres i styringsskapet til idrettsanlegget. Én styringsenhet kan styre inntil tre stykk lyskretser. Tenning og slukking er brukerstyrt, og kan enkelt gjøres fra en datamaskin, nettbrett eller smarttelefon, der flere brukere kan få rettigheter til å utføre endringene. En får da kontroll over når lyset skal skrus på og av, basert på ulike klokkeslett. Vi i Hoopit har nå bygget en integrasjon mot LuxSave som gir deg muligheten til å styre lysene i Hoopit-kalenderen din

Her er det også mulighet for å definere forskjellige belysninger for treninger og kamper. Dersom en ønsker å styre hele eller deler av lyset direkte fra anlegget, kan det også stilles inn til å bli styrt av sensorer eller brytere på egendefinerte tidspunkt. Dette gjør det mulig å kunne definere ulike klokkeslett hvor kunder kan benytte seg av anlegget, der en også kan garantere at lyset kun er på ved aktivitet. Dette vil være med på å redusere unødvendig belysning og strømbruk.

Systemet gjør det også mulig å automatisk styre lys for kamper i regi av Norsk Fotballforbund, slik at en slipper å legge dette inn manuelt i egen kalender.

Hvilke fordeler gir det idrettsklubben?

LuxSave lysstyring har flere fordeler knyttet til seg, her er noen av dem:

  • Reduserer kostnader. Her sparer du strøm i tillegg til at du forlenger levetiden til armaturer og lamper.
  • Enkelt å stille inn forskjellig belysning forskjellige hendelser. Eksempelvis kamp og trening.
  • Kan styres i Hoopit-kalenderen din. 
  • Full oversikt over når lyset blir skrudd av og på, og av hvem.
  • Styring kan skje av eksterne kalendere eller direkte fra LuxSave-systemet.
  • Passer både gamle og nye anlegg.
  • Kan enkelt monteres i styringsskapet til idrettsklubben, av en elektriker.

Høres dette interessant ut for din idrettsklubb? Ta kontakt!

Få gratis demo og varm kaffe ☕

Du kan enten sende skjema under, så tar vi kontakt, eller hoppe over skjema og booke møte i kalenderen her. Vi sender kaffe-kupong via email. God kaffe, vi snakkes!

*Ved å trykke på knappen godtar du personvernerklæringen.