Gjør det enkelt med Hoopit

Treningsavgift og medlemskontingent

Det er mye å holde styr på når man driver med idrett i Norge. Treningsavgift og medlemskontingent er to av flere faktorer idrettsklubbene er avhengig av å få innbetalt av medlemmene, for at klubben skal gå rundt. For å gjøre dette enklest mulig for både klubben og utøverne, har du nå mulighet til å samle dette i Hoopit-appen. På den måten kan klubben lene seg tilbake, uten å manuelt sende ut purringer eller følge opp. 

Generell informasjon om avgiften

Avgiftene blir både sendt til utøverne og deres foresatte, og blir liggende i innboksen i Hoopit-appen til den er blitt betalt. Når en av familiemedlemmene har betalt, vil den forsvinne fra innboksen til alle familiemedlemmene. Den som utfører betalingen vil få tilsendt kvitteringen på e-post.

Foresatte blir i Hoopit tilbudt et “Støttemedlemskap” i klubben, dette er valgfritt. Dersom de trykker “betal”, vil de betale medlemskoningenten og bli støttemedlem i klubben. Trykker de “avvis” vil fakturaen forsvinne, og du vil ikke få flere betalingspåminnelser. 

Og husk! Alle som skal delta på årsmøte må ha betalt medlemskontingent. Det kan derfor være greit å ha dette i orden før den tid. 

Automatiske purringer

For at idrettsklubbene skal ha én ting mindre å tenke på, vil Hoopit sende ut automatiske purringer 2, 5 og 7 dager etter at betalingsfristen er passert. Purringene vil bli sendt ut som e-post og push-notifikasjoner til alle som benytter seg av appen. Dersom du har behov for å endre betalingsfrist eller beløp, klikker du på det aktuelle laget og finner rett utøver. Dersom det er utøvere som er “fritatt fra betaling”, har du mulighet til å markere disse. Dette kan enkelt endres i Hoopit-appen.

Hørtes dette interessant ut? Les mer på våre nettsider, eller trykk på knappene nedenfor for å komme direkte til beskrivelsen av hvordan du enkelt kan sende ut treningsavgift og medlemskontingent fra Hoopit-appen. 

Bildekilde: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/tv-avtale/

Få gratis demo og varm kaffe ☕

Du kan enten sende skjema under, så tar vi kontakt, eller hoppe over skjema og booke møte i kalenderen her. Vi sender kaffe-kupong via email. God kaffe, vi snakkes!

*Ved å trykke på knappen godtar du personvernerklæringen.