Rapportering av medlemsopplysninger

Samordnet rapportering

Har du husket å rapportere medlemsopplysninger til Norges Idrettsforbund?

Våren er tiden for at alle idrettslag gjennomfører pliktig rapportering. Alle idrettslag er pliktige til å rapportere medlemsopplysninger til Norges Idrettsforbund innen 30. april 2022. Dette gjøres via denne linken: http://www.klubbadmin.no, og er en samordnet søknad og rapportering til Idrettsforbundet. I tillegg til rapportering av medlemstall, har idrettslaget mulighet til å søke om kompensasjon for moms på varer og tjenester. Det er anbefalt å søke om denne kompensasjonen samtidig som man rapporterer medlemstall. 

Dette må idrettslagene gjøre innen 30. april:

  • Rapportere medlemstall og aktive medlemmer pr. 31.12.21 
  • Besvare standardspørsmål fra Idrettsforbundet og aktuelle særforbund 
  • Registrere navn og fødselsnummer (11 siffer) på styremedlemmer som er valgt på årsmøte i 2022 
  • Bekrefte idrettslagets kontaktopplysninger, inkludert organisasjonsnummer i Brønnøysundregistrene

Hvor finner jeg medlemstall i Hoopit-appen?

Hoopit rapporterer medlemstallene til Norges Idrettsforbund automatisk. Samordnet rapportering gjøres i KlubbAdmin, og det er der man kan importere medlemstallene fra Hoopit ved å trykke på “Hent medlemstall per 31.12”. Dersom du ønsker å få en oversikt over antall medlemmer i idrettslaget, finner du denne informasjonen enkelt i Hoopit under Grupper og deretter Medlemmer i Dashbordet. Her får man en god oversikt over medlemmer fordelt på kjønn og i de aldersgruppene NIF vil ha de rapportert.

Få gratis demo og varm kaffe ☕

Du kan enten sende skjema under, så tar vi kontakt, eller hoppe over skjema og booke møte i kalenderen her. Vi sender kaffe-kupong via email. God kaffe, vi snakkes!

*Ved å trykke på knappen godtar du personvernerklæringen.