Forutsigbar momskompensasjon er viktig for idrettslag

Når man vandrer gjennom gatene i en norsk by, ser man lett frivillighetens arbeid. Fra fotballag til veldedighetsbutikker, frivilligheten er overalt. Men hvordan kan vi styrke denne innsatsen? Svaret ligger i stabil finansiering, spesielt når det gjelder momskompensasjon.

Betydningen av frivillighet og stabilitet som grunnstein

Frivillige organisasjoner står sentralt i samfunnsaktiviteter som idrett, kultur og sosialt engasjement. De er mer enn bare inspirerende historier; de binder folk sammen. Både næringslivet og frivilligheten verdsetter en forutsigende fremtid, som gir rom for god planlegging og handling.

Næringslivet og samspillet mellom staten og frivilligheten

I næringslivet er forutsigbarhet en nøkkel til vekst. Gitt den betydelige innsatsen fra frivillige organisasjoner, fortjener de lignende forutsetninger. Frivillige organisasjoner og staten er ofte partnere. Dette partnerskapet blomstrer med klare finansielle retningslinjer.

Effektivitet, rekruttering og innovasjon

En pålitelig momskompensasjon sikrer at ressursene brukes klokt. Dette gjør at organisasjoner kan optimalisere bruk av midler. En balansert økonomi er også tiltrekkende for talenter, enten de er frivillige eller ansatte. Med de rette ressursene kan frivillige organisasjoner innovere.

Avslutning

For å sikre en lys fremtid for organisasjonene som er hjertet i Norge, må vi gi dem det de trenger. Forutsigbar momskompensasjon står øverst på ønskelisten!

Få gratis demo og varm kaffe ☕

Du kan enten sende skjema under, så tar vi kontakt, eller hoppe over skjema og booke møte i kalenderen her. Vi sender kaffe-kupong via email. God kaffe, vi snakkes!

*Ved å trykke på knappen godtar du personvernerklæringen.