En felles banekalender som forenkler hverdagen!

En felles banekalender kan gjøre en stor forskjell for idrettslag som ønsker å forenkle administrasjonen og forbedre kommunikasjonen mellom trenere, spillere og foreldre. Her vil vi se nærmere på noen av fordelene ved å benytte Hoopits banekalender.

Integrert med Fotballdata

Hoopits banekalender er integrert med Fotballdata, noe som betyr at kamper alltid er synkronisert med kalenderen. Dette eliminerer behovet for manuell oppdatering og sørger for at alle involverte har tilgang til oppdatert informasjon om kommende kamper.

Automatisk styring av lys og lås

Hoopits løsning er integrert med LuxSave, som gir muligheten for å styre lys og lås på arenaen automatisk via kalenderen. Dette sparer tid og reduserer risikoen for feil, samtidig som det bidrar til en mer miljøvennlig og økonomisk drift av anlegget.

Bedre oversikt og planlegging

Med en felles banekalender får idrettslaget en enkel og oversiktlig måte å planlegge treninger, kamper og andre arrangementer på. Alle endringer i web og app blir automatisk oppdatert og synkronisert mellom hverandre og til hjemmesiden. Dette gjør det enklere for trenere og ledere å koordinere aktiviteter og sikre at alle ressursene benyttes på best mulig måte.

Enkel kommunikasjon

En felles banekalender gjør det enkelt å kommunisere endringer i treningstider eller kamper til alle involverte. Spillere og foreldre kan enkelt sjekke kalenderen for å holde seg oppdatert direkte i appen, noe som reduserer risikoen for misforståelser og forbedrer kommunikasjonen innad i idrettslaget.

Tilpasset flere idretter

Hoopits banekalender er ikke begrenset til fotball, men kan brukes av idrettslag som driver med ulike idretter. Banekalenderen kan også importere data fra TurneringsData for aktuelle sportsgrener. Dette gjør det enkelt for fleridrettslag å holde styr på aktivitetene og ressursene på tvers av ulike grener og aldersgrupper.

Komplett løsning for idrettslag

Hoopits banekalender er en del av en større løsning som inkluderer medlemsadministrasjon, regnskap og kommunikasjon. Dette gjør det enkelt for idrettslag å samle all administrasjon på ett sted, noe som sparer tid og gir en mer effektiv drift.

Å få en felles banekalender som Hoopit gir idrettslaget en rekke fordeler, fra bedre oversikt og planlegging til enklere kommunikasjon og økt effektivitet. For idrettsledere som ønsker å lære mer om Hoopits komplette løsning for idrettslag, anbefales det å ta kontakt med Hoopit for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe ditt idrettslag.

Få gratis demo og varm kaffe ☕

Du kan enten sende skjema under, så tar vi kontakt, eller hoppe over skjema og booke møte i kalenderen her. Vi sender kaffe-kupong via email. God kaffe, vi snakkes!

*Ved å trykke på knappen godtar du personvernerklæringen.