Integrert medlems- og regnskapssystem som effektiviserer idrettslaget

Enkel administrasjon for alle involverte

Et integrert system som Hoopit forenkler administrasjon av idrettslaget ved å samle medlemskap, betalinger og regnskap på ett sted. Dette sparer tid og krefter for ledere og frivillige som ellers måtte forholde seg til flere separate systemer. For eksempel kan styreleder og styremedlemmer raskt få tilgang til oppdatert informasjon om lagets økonomi, og treneren kan enkelt holde oversikt over betalte treningsavgifter.

Utlegg i appen gir bedre oversikt

Håndtering av utlegg blir enklere med Hoopit, da det gjøres direkte i appen. Dette gir en strukturert og effektiv måte å holde oversikt over idrettslagets utgifter. Kassereren får et bedre grunnlag for økonomistyring, og alle utlegg blir registrert og behandlet korrekt, i sanntid. Trenere og sportslige ledere kan enkelt dokumentere utgifter relatert til turneringer og reiser.

Fjern arbeid forbundet med dommeroppgjør

På samme måte som utlegg blir refundert via appen, vil dommere kunne levere sine krav på honorar, som på en enkel måte blir håndtert når dommeransvarlige får forespørsel om å godkjenne via appen sin. Systemet sørger for at honorar blir utbetalt i henhold til kravene til NIF og NFF, for så å bokføre automatisk og fortløpende.

Helautomatisert dugnad for enkel inntektsgenerering

En helautomatisert dugnadsløsning er inkludert i Hoopit, noe som gjør det enkelt å administrere dugnader og samle inn penger. Dugnadsinntektene blir automatisk ført inn i regnskapet, noe som gir en oversiktlig og korrekt rapportering av inntektene fra dugnader. Både spillere som deltar i dugnaden og styremedlemmer som trenger en enkel måte å holde oversikt over inntektene, drar nytte av denne funksjonen. Straks dugnaden er satt opp, sørger systemet for resten av jobben; fra bestillinger, koordinering av henting, registrering av utlevering, betaling og til bokføring.

Sømløs integrasjon mellom Hoopit og Catacloud

Ved å integrere med regnskapssystemet Catacloud, sørger Hoopit for at all økonomisk informasjon flyter sømløst mellom systemene. Dette bidrar til en mer effektiv og nøyaktig økonomistyring. Sportslige ledere, kasserere og andre nøkkelpersoner i idrettslaget kan enkelt samarbeide og holde seg oppdatert om lagets økonomiske status, i sanntid.

Oppsummert gir Hoopits integrerte løsning en rekke fordeler for alle involverte parter i et idrettslag. Ved å samle alle nødvendige funksjoner i en brukervennlig app, kan styreledere, trenere, spillere og andre nøkkelpersoner fokusere mer på sportslige aktiviteter og mindre på administrasjon. Dette skaper et vinnende lag både på og utenfor banen.

Lyst til å høre mer? Book en demo her!

Få gratis demo og varm kaffe ☕

Du kan enten sende skjema under, så tar vi kontakt, eller hoppe over skjema og booke møte i kalenderen her. Vi sender kaffe-kupong via email. God kaffe, vi snakkes!

*Ved å trykke på knappen godtar du personvernerklæringen.