Samordnet rapportering – Nytt krav om å dokumentere betalinger

April er en spesielt travel måned for alle oss som er involvert i idrettsklubber, og i år er det en ny oppgave å være obs på. Fristen for Samordnet rapportering er den 30. april (2024), og er spesielt ett nytt krav som alle klubber må være oppmerksomme på: dokumentasjon av betalinger. Dette blogginnlegget vil veilede deg gjennom det nye kravet og vise hvordan din klubb enkelt kan tilpasse seg disse endringene uten stress.

💼 Hvorfor nye dokumentasjonskrav?

Reguleringer endres stadig for å sikre transparens og ansvarlighet innen alle sektorer, og idrettsklubber er intet unntak. Det nye kravet om dokumentasjon av betalinger reflekterer en bredere trend hvor frivillige organisasjoner forventes å dokumentere sin aktivitet på lik linje med andre foretak.

For mange klubber, særlig de drevet på frivillig basis, kan dette virke som en ekstra byrde. Det er her teknologi kommer inn som en hjelper. Teknologiske løsninger forenkler dokumentasjonsprosessen og frigjør tid til mer meningsfylte aktiviteter – som selve sporten.

⚡ Hoopits løsning for automatisert dokumentasjon

I løpet av 2023 introduserte Hoopit flere innovative funksjoner designet for å gjøre klubblivet enklere. Vi lanserte regnskapsintegrasjon, en løsning for å håndtere salgsdugnader, og en smart utleggsfunksjon. Disse verktøyene integrerer sømløst alle aspekter av klubbens økonomi, fra medlemskontingenter og treningsavgifter til egenandeler og andre betalinger.

Dette helautomatiske systemet dokumenterer og bokfører alt, slik at trenere, medlemmer, økonomiansvarlige, lagledere og dommere kan bruke mer tid på sport og mindre tid på papirarbeid. Det minimerer også menneskelige feil og gir en sikkerhet for styret om at alt økonomisk aktivitet er korrekt håndtert.

🤝 Fordelene med et integrert system

Med Hoopit behøver klubbene ikke lenger å sjonglere ulike systemer og apper. Vår helhetlige løsning binder sammen alle nødvendige funksjoner og skaper et sentralt system for all klubbaktivitet. Dette reduserer ikke bare tidsforbruket betydelig, men også kompleksiteten og potensialet for feil. Enklere systemer fører til mindre stress og mer tid til sport.

Men Hoopit er mer enn bare et produkt; det er en partner som vokser sammen med idrettsmiljøet. Vi overvåker kontinuerlig nye trender og behov innen klubblivet og tilpasser våre løsninger deretter. Vi verdsetter tilbakemeldinger fra våre brukere høyt og tror på kraften av samarbeid for å forbedre og utvikle våre produkter.

🌟 Har du innspill?

Er det spesielle behov eller ønsker din klubb har? I Hoopit er vi alltid åpne for dialog og nye ideer. Vi inviterer deg til å kontakte oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din klubb til å ikke bare møte de nye kravene, men også å overgå dem.

Få gratis demo og varm kaffe ☕

Du kan enten sende skjema under, så tar vi kontakt, eller hoppe over skjema og booke møte i kalenderen her. Vi sender kaffe-kupong via email. God kaffe, vi snakkes!

*Ved å trykke på knappen godtar du personvernerklæringen.